Home » Archive

Ingyen program bemutató a(z) Feladatkezelő program kategóriában

Fájlkezelő program, Feladatkezelő program, Irodai alkalmazások, Napi ajanlat, Segédprogram, Tervezőprogram, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[22 nov 2012 | Nincs vélemény | ]
Ingyen letölthető program – EverDesk Google Edition

A mai ajánlatban szereplő program egyesíti magában egy e-mail kliens, egy fájlmenedzser, egy címjegyzék és egy naptár funkcióit, ezzel akár elnyerheti a “legátfogóbb menedzserprogram” címet is a piacon… És most egyetlen napig ingyen letölthető bárki számára a teljes verzió, holnap reggel kilenc óráig! Nem érdemes kihagyni, még később megbánnánk… 😉

Share

Feladatkezelő program, Napi ajanlat, Segédprogram, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[17 okt 2011 | Nincs vélemény | ]
Ingyen letölthető feladatkezelő program – LeaderTask Company Management

Kifejezetten csapatmunkára kitalált feladatkezelő, és -tervező alkalmazást ajánlunk mindenki figyelmébe. Ennek használatával nincs több egymásra mutogatás, hogy “ki a ludas” egy-egy részfeladat elmulasztása miatt… Egész egyszerűen nincs elmulasztott részfeladat sem! 😉 Töltsétek le, tegyétek próbára: lehet nélküle is csapatban dolgozni – de minek?! 🙂 Holnap reggel kilencig tiétek lehet a teljes verzió ingyen!!!

Share

Feladatkezelő program, Napi ajanlat, Segédprogram, Szervező program, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[9 Sze 2011 | Nincs vélemény | ]
Ingyen letölthető szervező program – LeaderTask Standard 7.3.6

Egy – az üzleti világban is – nagyon népszerű tervezőprogramot ajánlunk ma ingyenes letöltésre. Segít feladataink, találkozóink, projectek megtervezésében, aztán arról is tesz, hogy el se felejtsük az aktuális teendőinket… Ha sok van, akkor azért hasznos, ha csak kevés, akkor azért! 😉 Holnap reggel kilenc óráig a teljes verizója ingyenesen tölthető le.

Share

Feladatkezelő program, Napi ajanlat, Segédprogram, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[22 aug 2011 | Nincs vélemény | ]
Ingyen letölthető feladatkezelő program – Advanced Task Scheduler

Ez egy többfunkciós alkalmazás, mely lehetővé teszi, hogy bizonyos napi rutinfeladatokat automatikusan elvégezhessen a gépünk, akár nélkülünk is… Sok időt és energiát spórolhatunk meg a használatával, érdemes vetni rá egy pillantást közelebbről is, hogy lássuk a lehetőségeit: holnap reggel kilenc óráig ingyenesen letölthető a teljes verzió!

Share

Feladatkezelő program, Napi ajanlat, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[1 aug 2011 | Nincs vélemény | ]
Ingyen letölthető feladatkezelő program – TaskmgrPro

A ma letölthető program egy plugin, ami a Windows Taskmanager-hez alkalmazható, és a szokásos két fület kiegészíti még négy másikkal. Érdemes megnézni, és letölteni, mert most a teljes verizó megszerezhető teljesen ingyen holnap reggel kilenc óráig.

Share

Feladatkezelő program, Segédprogram, Szerkesztő program, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[22 nov 2010 | Nincs vélemény | ]
Ingyen letölthető szerkesztőprogram – AltDesk 1.9.1

A mai program segítségével a mindennapi munkánkat könnyíthetjük meg: főleg azok számára ajánljuk, akik egyszerre több alkalmazásban vannak benne, de nem szeretnének második monitort venni… A program segítségével újabb és újabb virtuális “tálcákat” hozhatunk létre, és közöttük könnyedén – egy kattintással – tudunk váltogatni. Holnap reggel kilenc óráig a teljes verzió ingyenes!

Share

Feladatkezelő program, Irodai alkalmazások, Segédprogram, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[5 nov 2010 | Nincs vélemény | ]
Ingyenesen letölthető manager-program – LeaderTask Company Management 6.9.6

A mai ajánlatunk kifejezetten csapatban dolgozóknak szól. Ezzel a szoftverrel sok időt, egyeztetést, szinkronizálást megspórolhatunk, automatizálhatunk. Megoszthatunk különböző dokumentumokat, a levelezést stb. Mindenképp érdemes kipróbálni, megnézni az összes funkciót közelebbről, hisz holnap reggel nyolc óráig ingyenesen letölthető a teljes verzió!

Share

Feladatkezelő program, Napi ajanlat, Segédprogram, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[4 aug 2010 | Nincs vélemény | ]
Ingyenesen letölthető pc-s program – Nexus

Ez a Windows-alkalmazás megkönnyíti a gyakran használt alkalmazásaink közti navigálást. Nemcsak hasznos, de még jól is néz ki! 😉 Holnap reggel kilenc óráig a teljes verzió ingyenesen letölthető!

Share

Feladatkezelő program, Windows Vista, Windows XP »

[8 okt 2009 | Nincs vélemény | ]
Ingyen letölthető feladatkezelő program – Leader Task 6.6.2

Még van egy kis idő, hogy holnap reggel kilenc óráig ingyen letöltse minden fontos üzletember ezt a remek kis programot, mely a mai modern, rohanó életben szinte nélkülözhetetlen..

Share