Home » Archive

Articles tagged with: feladatkezelő program

Feladatkezelő program, Napi ajanlat, Segédprogram, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[17 okt 2011 | Nincs vélemény | ]
Ingyen letölthető feladatkezelő program – LeaderTask Company Management

Kifejezetten csapatmunkára kitalált feladatkezelő, és -tervező alkalmazást ajánlunk mindenki figyelmébe. Ennek használatával nincs több egymásra mutogatás, hogy “ki a ludas” egy-egy részfeladat elmulasztása miatt… Egész egyszerűen nincs elmulasztott részfeladat sem! 😉 Töltsétek le, tegyétek próbára: lehet nélküle is csapatban dolgozni – de minek?! 🙂 Holnap reggel kilencig tiétek lehet a teljes verzió ingyen!!!

Share

Feladatkezelő program, Napi ajanlat, Segédprogram, Szervező program, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[9 szept 2011 | Nincs vélemény | ]
Ingyen letölthető szervező program – LeaderTask Standard 7.3.6

Egy – az üzleti világban is – nagyon népszerű tervezőprogramot ajánlunk ma ingyenes letöltésre. Segít feladataink, találkozóink, projectek megtervezésében, aztán arról is tesz, hogy el se felejtsük az aktuális teendőinket… Ha sok van, akkor azért hasznos, ha csak kevés, akkor azért! 😉 Holnap reggel kilenc óráig a teljes verizója ingyenesen tölthető le.

Share

Feladatkezelő program, Napi ajanlat, Segédprogram, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[22 aug 2011 | Nincs vélemény | ]
Ingyen letölthető feladatkezelő program – Advanced Task Scheduler

Ez egy többfunkciós alkalmazás, mely lehetővé teszi, hogy bizonyos napi rutinfeladatokat automatikusan elvégezhessen a gépünk, akár nélkülünk is… Sok időt és energiát spórolhatunk meg a használatával, érdemes vetni rá egy pillantást közelebbről is, hogy lássuk a lehetőségeit: holnap reggel kilenc óráig ingyenesen letölthető a teljes verzió!

Share

Feladatkezelő program, Napi ajanlat, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[1 aug 2011 | Nincs vélemény | ]
Ingyen letölthető feladatkezelő program – TaskmgrPro

A ma letölthető program egy plugin, ami a Windows Taskmanager-hez alkalmazható, és a szokásos két fület kiegészíti még négy másikkal. Érdemes megnézni, és letölteni, mert most a teljes verizó megszerezhető teljesen ingyen holnap reggel kilenc óráig.

Share