Home » Archive

Articles tagged with: ingyenes program

Windows Vista, Windows XP »

[12 máj 2009 | Nincs vélemény | ]
Skype portable ingyenes program

Különösen javasolt a használata  olyan számítógépen, ahol nem rendelkezünk rendszergazdai, telepítési joggal, hiszen ez telepítést nem igénylő, hordozható változata az ingyenes programnak. A program használatához ingyenes regisztráció szükséges. Az új verzió egyszerűbb kezelőfelület, webes gyorstárcsázót kapott, és a nyilvános konferenciabeszélgetés lehetősége is bekerült az új netes telefonszoftverbe.

Share

Biztonsági program, Windows Vista, Windows XP »

[2 febr 2009 | 1 vélemény | ]
Ingyenes vírusírtó és tűzfal program – Comodo

Letölthető az ingyenes vírusírtó és tűzfal program legújabb verziója. A Comodo egy kis memória igényű alkalmazás, mely hatékony védelmet nyújt a webes kártevőkkel szemben. A program alternatívát nyújt a fizetős alkalmazásokkal szemben. Ha szeretnénk számítógépünket biztonságban tudni, akkor bizony elengedhetetlen egy vírusírtó és tűzfal program használata.

Share

CD - DVD író, Windows Vista, Windows XP »

[2 febr 2009 | 3 hozzászólás | ]
DVD-író és CD-író program ingyen – InfraRecorder

Sokszor lehet szükségünk egy DVD író programra. Ekkor jön el az ingyenesen letölthető és használható InfraRecorder nagy pillanata. A program használatqa egészen egyszerű. Azonban fontos, hogy az írási folyamat előtt kiválasszuk azt a CD/DVDírót melyen az adatokat meg szeretnénk írni. Ezt az Eszközök (Tools) menüpontban tehetjük meg.
Nagy előnye ennek a remek kis alkalmazásnak, hogy magyarul is tud. Emellett mindegy, hogy Windows XP vagy Windows Vista rendszeren akarjuk futtatni, hisz mindkettőn jól érzi magát. Ha egyszerűen használható ingyenes DVD író programot keresel, akkor tökéletes választás lehet.

Share

Fájlkezelő program, Windows Vista, Windows XP »

[28 jan 2009 | 1 vélemény | ]
Ingyenes fájlkezelő program – Nexusfile

Bár sokan használják az Total Commandert, azonban megfelelő laternatíva lehet a fájlkezelő alkalmazások között az ingyenes (freeware) Nexusfile nevű Windowsra írt program. A fájlok kezelése, menedzselése könnyű és gyors ezzel a programmal. Ha eddig nem használtál más programot, mint a Windows Intéző, akkor kötelező darab! Sokoldalú és okos alkalmazás, amely magyarul is tud.
Ha valaki szeretné a saját színvilágának megfelelőre állítani a programot, azt is könnyen megteheti.

Share

3D-s képernyővédő, Napi ajanlat, Windows Vista, Windows XP »

[10 jan 2009 | Nincs vélemény | ]
Winter 3D Screensaver – ingyen letölthető képernyővédő

Egy csendes téli este kisvárosi hangulatban, hóval borított házikók, füstölgő kémények, csendesen szállingózó hópelyhek. A szél sem fúj, teljes a nyugalom…

Share

Rendszerfelügyelet, Windows Vista »

[17 dec 2008 | Nincs vélemény | ]
Ultimate Windows Tweaker – Vista finomhangoló ingyenes program

Az Ultimate Windows Tweaker kicsiny mérete ellenére (400KB) hatalmas tudással rendelkezik. Több, mint 130 különböző paraméter beállítását teszi lehetővé. A lehetőségeinket 7 kategória szerint csoportosították: személyreszabás (Personalization), felhasználói fiókok(User Account & UAC), rendszer és teljesítmény (System & Performance), biztonság (Security), Internet Explorer, hálózatoptimalizálás (Network Optimalization), egyéb lehetőségek (Additional Options). Külön jó pont ennek az ingyenes programnak, hogy nem kell telepíteni!

Share

Szerkesztő program, Windows Vista, Windows XP »

[17 dec 2008 | Nincs vélemény | ]
Pdf daraboló, pdf egyesítő – PDF split and merge – ingyen program

Sokszor előfordul, hogy szükségünk lenne egy pdf fájlokat egyesítő programra. Több ingyenes megoldás is létezik, mi most a PDF split and merge nevű ingyenes programot ajánljuk. Kezelése borzasztóan egyszerű, “fogd és vidd” módszerrel tudjuk a kívánt pdf-eket kiválasztva egybefűzni. Külön ki kell emelni, hogy magyar nyelven szól hozzánk ez az ingyenes program.

Share

Ajanlott program, Szerkesztő program, Windows XP »

[12 dec 2008 | 18 hozzászólás | ]
Naptár készítés – TKexe Calendar ingyen program

A TKexe egy naptár készítő program, melyel könnyedén készíthetünk saját képekkel, fényképekkel illusztrált naptárt. Haználata rendkívül egyszerű és könnyen megérthető. Tartalmaz egy beépített naptár készítő varázslót, amelyel gyerekjáték a naptárak készítése.

Share

Napi ajanlat, Szerkesztő program, Windows Vista, Windows XP »

[30 nov 2008 | 20 hozzászólás | ]
TrueSpace – 3D modellező ingyen program

A 3D-s szoftverek, melyek összetett feladatok elvégzésére is alkalmasak az igen drága kategóriába esnek. A Caligari által feljlesztett program is ebbe a kategóriába esett mindaddig, amíg ki nem jöttek a 7.6-os verzióval. Ezt ugyanis teljesen ingyenesen, mindenféle korlátozás nélkül használható! Eddig a program közel 400 euróba került. A hasonló típusú és tudású programok között ingyeneset nem is találunk. Ezzel a programmal akár arcok animálására is lehetőségünk van! Tudásban lenyomja a 3D Studio Max-et és a Maya-t is.

Share

Multimédiás program, Windows Vista, Windows XP »

[28 nov 2008 | Nincs vélemény | ]
QuickTime Alternative – ingyen program

Nagyon sok nterneten megtalálható videó jó részének lejátszásához a Quicktime MOV formátum ismeretére van szüksége számítógépünknek. Az a kodekcsomag, amely ezt tartalmazza a szokásos kodekek között nem található meg, így eddig kellett a Quicktime Viewer, ami igencsak erőforrásigényes alkalmazás és emellett telepakolta minden felesleges dologgal a rendszerünket. A QuickTime Alternative ingyenes program ezt hivatott kiváltani. Könnyű telepíteni, nincsennek háttérben futó processzek és kicsi a mérete.

Share

Biztonsági program, Windows Vista, Windows XP »

[28 nov 2008 | 1 vélemény | ]
Paragon Drive Backup 9 Express – ingyen program

A biztonsági mentések készítésének fontosságáról talán senkit sem kell meggyőzni. A Paragon Drive Backup 9 Express teljes verziós programmal teljes képfájl backup, mappák és egyéni fájlok biztonsági mentést készíthetünk.

Share

Karbantartó program, Napi ajanlat, Windows Vista, Windows XP »

[27 nov 2008 | Nincs vélemény | ]
nCleaner second – ingyen karbantartó program

Ez az ingyenes merevlemez karbantaró program a hagyományos registry-takarító és automatikusan induló programokat kezelő funkción kívül néhány tuningbeállítást is tartalmaz. Fontos, hogy használata előtt mindenképpen készítsünk rendszervisszaállítási pontot a Create System Restore Point opcióval, azért, hogy legyen hova visszaállítanunk a rendszert, ha valami probléma adódna a nagytakarítás során.
A program teljes verziós és otthoni felhasználásra ingyenes!

Share