Home » Archive

Articles tagged with: szerkesztő

Animáló szoftver, Napi ajanlat, Rajzoló program, Szerkesztő program, Windows Vista, Windows XP »

[10 febr 2009 | Nincs vélemény | ]
Ingyen letölthető animáló szoftver – ArtStudio 1.1.2

Holnap reggel kilencig letölthető ez a program, melynek segítségével “megeleveníthetjük” az unalmas állóképeket. A sok beépített szűrőnek és funkciónak, valamint az egyszerű kezelőfelületnek köszönhetően egyáltalán nem szükséges művésznek lenni ahhoz, hogy működtethessük a szoftvert.

Share

Szerkesztő program, Windows Vista, Windows XP »

[17 dec 2008 | Nincs vélemény | ]
Pdf daraboló, pdf egyesítő – PDF split and merge – ingyen program

Sokszor előfordul, hogy szükségünk lenne egy pdf fájlokat egyesítő programra. Több ingyenes megoldás is létezik, mi most a PDF split and merge nevű ingyenes programot ajánljuk. Kezelése borzasztóan egyszerű, “fogd és vidd” módszerrel tudjuk a kívánt pdf-eket kiválasztva egybefűzni. Külön ki kell emelni, hogy magyar nyelven szól hozzánk ez az ingyenes program.

Share

Ajanlott program, Szerkesztő program, Windows XP »

[12 dec 2008 | 18 hozzászólás | ]
Naptár készítés – TKexe Calendar ingyen program

A TKexe egy naptár készítő program, melyel könnyedén készíthetünk saját képekkel, fényképekkel illusztrált naptárt. Haználata rendkívül egyszerű és könnyen megérthető. Tartalmaz egy beépített naptár készítő varázslót, amelyel gyerekjáték a naptárak készítése.

Share

Napi ajanlat, Szerkesztő program, Windows Vista, Windows XP »

[30 nov 2008 | 20 hozzászólás | ]
TrueSpace – 3D modellező ingyen program

A 3D-s szoftverek, melyek összetett feladatok elvégzésére is alkalmasak az igen drága kategóriába esnek. A Caligari által feljlesztett program is ebbe a kategóriába esett mindaddig, amíg ki nem jöttek a 7.6-os verzióval. Ezt ugyanis teljesen ingyenesen, mindenféle korlátozás nélkül használható! Eddig a program közel 400 euróba került. A hasonló típusú és tudású programok között ingyeneset nem is találunk. Ezzel a programmal akár arcok animálására is lehetőségünk van! Tudásban lenyomja a 3D Studio Max-et és a Maya-t is.

Share