Home » Archive

Articles tagged with: teljes verziós program

Irodai alkalmazások, Segédprogram, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[30 okt 2011 | Nincs vélemény | ]
Ingyenesen letölthető naptárprogram – Dark Calendar 1.7

Jó, azt előre le kell szögezni, hogy ennek a programnak nem sok értelme van, de egészen biztos vagyok benne, hogy lesz néhány érdeklődő… 🙂 Egy naptár – egyenesen a “sötét oldalról”! Használatával semmi perc alatt szervezhetsz egy alvilági találkozót, elég csak a beépített SMS- vagy e-mailküldőt használnod, máris mindenki tudni fog róla – aki számít… Én inkább nem is ragoznám: akinek sikerült felkelteni az érdeklődését, ne habozzon, holnap reggel nyolc óráig még van egy kis ideje, és lehetősége, hogy megszerezze ennek a remek programnak a teljes verzióját!

Share

Animáló szoftver, Napi ajanlat, Segédprogram, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[29 okt 2011 | Nincs vélemény | ]
Ingyen letölthető animáló program – DP Animation Maker 2.0

Hatékony, könnyen használható alkalmazás, segítségével percek alatt készíthetünk animált háttereket, weboldal-részeket. Nagyon egyedi eszköz, ami lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen képből animációt készítsünk – szaktudás nélkül! Holnap reggel 8 (!!) óráig tölthető le ingyenesen a program teljes verziója.

Share

Fotókorrektor, Képméretező, Képnézegető program, Képszerkesztő program, Napi ajanlat, Segédprogram, Szerkesztő program, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[26 okt 2011 | Nincs vélemény | ]
Ingyen letölthető fotókezelő program – Ashampoo Photo Commander 8

Valószínűleg ez az egyetlen program elegendő, hogy rendszerezd, szerkeszd, megoszd vagy bemutasd digitális képeidet. Sőt, ez az alkalmazás megfelel videó- és audiofájlok “kordában tartására” is! Igen, sajnos már elég kevés az idő, de holnap reggel kilencig még letölthető a teljes verzió ingyenesen!

Share

Napi ajanlat, Segédprogram, Szerkesztő program, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[25 okt 2011 | Nincs vélemény | ]
Ingyen letölthető kezelőprogram zenékhez – DJ Jukebox

Nem tudsz rendet tartani a sok-sok zenéd között?! Szeretnéd, ha a kedvenceidet szép sorban hallgathatnád anélkül, hogy keresgélni kellene őket? A DJ Jukebox segítségével ez igazán nem nagy kívánság: rendszerezheted a fáljokat, készíthetsz lejátszási listákat az alkalomnak, vagy a hangulatodnak megfelelően. Holnap reggel kilenc óráig a teljes verziót ingyenesen töltheted le!

Share

Biztonsági program, Napi ajanlat, Segédprogram, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[24 okt 2011 | Nincs vélemény | ]
Ingyen letölthető segédprogram – Startup Defender 3.2

Ez a kis programocska folyamatosan ott ücsörög a Windows tálcáján, figyel, és azonnal jelez, ha egy program automatikusan el akarja indítani magát a Window-zal. Egy felugró ablakban rákérdez, hogy engedélyezed-e vagy sem. Már fent lévő alkalmazások, programok esetében is beállíthatjuk, hogy indulhat-e automatikusan. Holnap reggel kilenc óráig ingyenesen letölthető a program teljes verziója

Share

3D-s képernyővédő, Képrenyővédő, Napi ajanlat, Segédprogram, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[23 okt 2011 | Nincs vélemény | ]
Ingyen letölthető 3D-s képernyővédő – 3D Spooky Halloween Screensaver

Holnap reggel kilencig ingyenesen letöltető ez az igazán aktuális, 3D-s képernyővédő…. Közeleg a telihold, Halloween is a nyakunkon, pont egy elhagyatott ház kell csak, meg néhány szellem, hogy hangulatban kerüljünk! 🙂

Share

Konvertáló program, Napi ajanlat, Segédprogram, Videó-konvertáló program, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[22 okt 2011 | Nincs vélemény | ]
Ingyen letölthető konvertáló program – uRex Video Converter Platinum

Holnap reggel kilenc óráig ingyenesen letölthető ennek a videó-konvertáló programnak a teljes verizója!

Share

Napi ajanlat, Segédprogram, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[21 okt 2011 | Nincs vélemény | ]
Ingyenesen letölthető “takarító program” – WinSysClean X2

A WinSysClean automatikusan optimalizálja a Windows-rendszert azzal, hogy törli a felesleges, ideiglenes fájlokat, amik csak a helyet foglalják, a hibás registry bejegyzéseket (nagyon komplex ellenőrzést végez a program), és még egy csomó minden mást, amire nincs szükség. (Ez a verzió már 84 tisztító és javító műveletet tartalmaz!) Holnap reggel kilenc óráig ingyenesen tudjátok letölteni a program teljes verzióját!

Share

Napi ajanlat, Segédprogram, Szerkesztő program, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[19 okt 2011 | Nincs vélemény | ]
Ingyenesen letölthető átméretező program – iResizer 1.1

Egy különleges alkalmazás a mai ajánlatunk: “intelligens átméretező”… Érdekesen hangzik? Az is! Míg a többi, hagyományos átméretezés során minden egyes pixel “egyenlőként” kezelődik – ez eddig renden is volt! -, de az iResizer figyel arra is, hogy egy adott képpont mennyire fontos a tartalom (látvány) szempontjából. Külön kezeli az embereket, épületeket, állatokat tartalmazó részeket. Nehéz elképzelni, de nagyon egyszerű kipróbálni, hogyan is működik ez valójában! Holnap reggel kilenc óráig ráadásul a teljes verzió ingyenesen tölthető le!

Share

Feladatkezelő program, Napi ajanlat, Segédprogram, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[17 okt 2011 | Nincs vélemény | ]
Ingyen letölthető feladatkezelő program – LeaderTask Company Management

Kifejezetten csapatmunkára kitalált feladatkezelő, és -tervező alkalmazást ajánlunk mindenki figyelmébe. Ennek használatával nincs több egymásra mutogatás, hogy “ki a ludas” egy-egy részfeladat elmulasztása miatt… Egész egyszerűen nincs elmulasztott részfeladat sem! 😉 Töltsétek le, tegyétek próbára: lehet nélküle is csapatban dolgozni – de minek?! 🙂 Holnap reggel kilencig tiétek lehet a teljes verzió ingyen!!!

Share

Napi ajanlat, Segédprogram, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[14 okt 2011 | Nincs vélemény | ]
Ingyen letölthető “takarító” program – Ashampoo Registry Cleaner

Emlékszel még rá, milyen probléma-mentes és gyors volt újkorában?! Hát, valami ilyesmi állapotot hozhatunk vissza a mai ajánlat segítségével: az Ashampoo registry-pucolója biztonságosan és gyorsan távolítja el a felesleges vagy sérült bejegyzéseket, megjavítja a hibás linkeket. Holnap reggel kilenc óráig ingyenesen tölthető le az alkalmazás teljes verziója.

Share

Konvertáló program, Napi ajanlat, PDF-konvertáló, Segédprogram, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[13 okt 2011 | Nincs vélemény | ]
Ingyenesen letölthető konvertáló program – Wondershare PDF Converter

Ezzel a programmal nem csupán “egyszerű” PDF-eket, konvertálhatunk táblázatokká, Word-dokumentumokká vagy PP prezentációkká, de még a kódolt, másolástól és szerkesztéstől védett fájlokat is! Holnap reggel kilenc óráig ingyenesen töltető le az alkalmazás teljes verziója!

Share

Napi ajanlat, Pénzügyi program, Segédprogram, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[8 okt 2011 | Nincs vélemény | ]
Ingyen letölthető pénzkezelő program – Simple Money Manager Standard Edition

Szeretnéd tudni, hogy pontosan mire és mennyit költesz? Szeretnéd tudni, hogy mennyi egy hónapban a megtakarításod, hogy “meddig nyújtózkodhatsz”? Ez az alkalmazás nagy segítség ehhez – főleg, ha már néhány kísérleted volt kiadásos Excel-táblázatokkal, vagy csak papíron vezetett bevételi-kiadási mutatókkal… Itt minden egy helyen lesz, átlátható, és érthető, a vezetése sem igényel hozzáértést, csak némi odafigyelést, hogy tényleg minden adat belekerüljön, aztán már gyerekjáték elemzéseket és terveket készíteni a hónap végén… 😉 Holnap reggel kilenc óráig ingyenesen tölthető le a teljes verizó!

Share

Biztonsági program, Fájlvédelem, Napi ajanlat, Segédprogram, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[7 okt 2011 | Nincs vélemény | ]
Ingyen letölthető kódoló program – Kryptel 6.1.4 Enterprise edition

Mindenkivel előfordulhat, hogy bizalmas adatokat kell kezelnie, és akkor nincs is ennél jobb megoldás: a Kryptel könnyen kezelhető, még a kezdő számítógép-használók számára sem jelent gondot a használata: kódolni szeretnél egy fájlt? Egyszerűen csak megfogod a Kryptel-ikont, a többit meg a program elvégzi helyetted… Holnap reggel kilencig a teljes verzió ingyenesen tölthető le.

Share

Képszerkesztő program, Napi ajanlat, Segédprogram, Szerkesztő program, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[6 okt 2011 | Nincs vélemény | ]
Ingyenesen letölthető képszerkesztő program – Pixo SE

Ennél egyszerűbb nincs is: megnyitod a képet, kiválasztod a használni kívánt effektet, az ecsettel alkalmazod azokon a részeken, ahol szeretnéd, és már kész is… Holnap reggel kilencig a teljes verzió tölthető le ingyenesen!

Share

Napi ajanlat, Segédprogram, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[5 okt 2011 | Nincs vélemény | ]
Ingyenesen letölthető számítógépes program – Paragon Migrate OS to SSD 2.0 Special Edition

Az alkalmazás segítségével biztonságosan és könnyedén költöztethetünk új adattárolóra (SSD, HDD) egy egész Windows-t. Nem bonyolult, és néhány újításnak köszönhetően kifejezetten “segítőkész” programról van szó… Holnap reggel kilenc óráig ingyenesen tölthető le a teljes verziója.

Share

Konvertáló program, Multimédiás program, Napi ajanlat, PDF-konvertáló »

[4 okt 2011 | Nincs vélemény | ]
Ingyen letölthető konvertáló program – A-PDF to Image

Holnap reggel kilenc óráig tölthető le ingyenesen ez a konvertáló program, amivel pillanatok alatt megoldhatjuk, hogy meglévő PDF-fájljainkat képfájlokká alakítsuk.

Share

Biztonsági program, Napi ajanlat, Segédprogram, Windows 7, Windows XP »

[3 okt 2011 | Nincs vélemény | ]
Ingyenesen letölthető registry-kezelő program – Advanced Registry Doctor Pro 9.4

Az alkalmazás segítségével hamar kiderülhet, hogy van-e valami gond a registryvel, ha igen, akkor mi az, és egyúttal orvosolja is a problémát. Ez pedig azt jelenti, hogy nagyobb biztonságban vagyunk a lehetséges támadásoktól, és jelentősen gyorsabb is lehet a gépünk.

Share

Windows Vista »

[1 okt 2011 | Nincs vélemény | ]

A program használatával sokkal színesebb és élettel telibb képet kaphatunk… Holnap reggel kilenc óráig ingyenesen tölthető le a teljes verzió!

Share

Napi ajanlat, Segédprogram, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[30 szept 2011 | Nincs vélemény | ]
Ingyen letölthető kikódoló program – WinX Blu-ray Decrypter

A program segítségével még a ritkán használt kódokkal ellátott Blu-ray dvd-ket is kikódolhatjuk. Az ingyenes letöltés lehetősége egész hétvégén áll, és ráadásul a teljes verizó szerezhető meg ez idő alatt!

Share