Home » Archive

Articles tagged with: Windows

adathelyreállító program, Elemzőszoftver, Shareware, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[15 júl 2011 | Nincs vélemény | ]
Termékkulcs felderítő program – Product Key Explorer

Product Key Explorer egy olyan ingyenes program, amely képes megjeleníteni a Windows, MS Office, az SQL Server és több mint 3000 egyéb helyi- vagy egyéb hálózati telepített szoftver termékkulcsát. Ahhoz, hogy telepíthess vagy újratelepíthess egy Microsoft Officet, Windowst, vagy más kereskedelmi szoftvert,szükséges számodra a termék gyári kulcsa (CD kulcs) az adott termékhez. Ezzel a szoftverrel képes leszel nyomon követni a szoftverlicencek számát a hálózat számítógépein, vagy segít visszanyerni a már telepített programok elfelejtett a termékkulcsait.

Share

Konvertáló program, Segédprogram, Szerkesztő program, Vízjelkészítő program, Windows Vista, Windows XP »

[12 júl 2009 | Nincs vélemény | ]
Ingyenesen letölthető vízjelkészítő program – uMark Professional 1.3

Holnap reggel 9 óráig ingyenesen letölthető az uMark Professional vízjelkészítő program teljes verziója! Védje meg közzétett képeit. Márkajel, céglogó vagy szöveg elhelyezése digitális képeken gyerekjáték ezzel a programmal!

Share

CD - DVD író, DVD-másoló, Multimédiás program, Napi ajanlat, Windows XP »

[2 máj 2009 | Nincs vélemény | ]
DVD-másoló program – Winx DVD Copy

Holnap reggel 9 óráig ingyenesen letölthető a Winx DVD Copy teljes verziós program. Ezzel a programmal lehetőségünk van veszteségmentes DVD másolásra. Ismeri a +R/RW -R/RW formátumot.

Share

Rendszerfelügyelet, Windows Vista, Windows XP »

[17 jan 2009 | Nincs vélemény | ]
LicenseCrawler Windows termékkulcs és licensz mutató program

Előfordulhat, hogy szükségünk van a gépünkre feltelepített programok licenszének megtekintésére, vagy az installált programok termékkulcsának kiíratására. Ehhez nincs is szükségünk jobb programra, mint LicenseCrawler, amely egy USB kulcsról is indítható és nagyon egyszerű a használata.
A registry-ből egyszerűen kinyeri a telepített programok azonosítóit és az eredmény elmenthetjük egy txt fájlba. Rendszergazdáknak kötelező program!

Share