Home » Archive

Articles tagged with: Windows Vista

Segédprogram, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[20 szept 2010 | Nincs vélemény | ]
Ingyen letölthető pc-s program – DTweak

A program kifejezetten Vista-felhasználóknak ajánlott, segítségével könnyedén testre szabhatjuk rendszerünket, megkeresi és optimalizálja nekünk az új lehetőségeket. Holnap reggel kilenc óráig ingyenesen letölthető a teljes verzió!

Share

Karbantartó program, Segédprogram, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[9 nov 2009 | Nincs vélemény | ]
WinUtilities 9.1 egyetlen napig ingyen letölthető

Gyakorlatilag néhány kattintással újra régi szintjére – vagy legalábbis annak közelébe – hozhatjuk megfáradt Windows rendszerünket.
Képes a rendszert optimalizálni és felesleges fájlokat eltávolítani,

Share

Konvertáló program, Segédprogram, Szerkesztő program, Vízjelkészítő program, Windows Vista, Windows XP »

[12 júl 2009 | Nincs vélemény | ]
Ingyenesen letölthető vízjelkészítő program – uMark Professional 1.3

Holnap reggel 9 óráig ingyenesen letölthető az uMark Professional vízjelkészítő program teljes verziója! Védje meg közzétett képeit. Márkajel, céglogó vagy szöveg elhelyezése digitális képeken gyerekjáték ezzel a programmal!

Share

Biztonsági program, Windows Vista, Windows XP »

[2 febr 2009 | 1 vélemény | ]
Ingyenes vírusírtó és tűzfal program – Comodo

Letölthető az ingyenes vírusírtó és tűzfal program legújabb verziója. A Comodo egy kis memória igényű alkalmazás, mely hatékony védelmet nyújt a webes kártevőkkel szemben. A program alternatívát nyújt a fizetős alkalmazásokkal szemben. Ha szeretnénk számítógépünket biztonságban tudni, akkor bizony elengedhetetlen egy vírusírtó és tűzfal program használata.

Share

CD - DVD író, Windows Vista, Windows XP »

[2 febr 2009 | 3 hozzászólás | ]
DVD-író és CD-író program ingyen – InfraRecorder

Sokszor lehet szükségünk egy DVD író programra. Ekkor jön el az ingyenesen letölthető és használható InfraRecorder nagy pillanata. A program használatqa egészen egyszerű. Azonban fontos, hogy az írási folyamat előtt kiválasszuk azt a CD/DVDírót melyen az adatokat meg szeretnénk írni. Ezt az Eszközök (Tools) menüpontban tehetjük meg.
Nagy előnye ennek a remek kis alkalmazásnak, hogy magyarul is tud. Emellett mindegy, hogy Windows XP vagy Windows Vista rendszeren akarjuk futtatni, hisz mindkettőn jól érzi magát. Ha egyszerűen használható ingyenes DVD író programot keresel, akkor tökéletes választás lehet.

Share

Adatmentő program, Napi ajanlat, Windows Vista, Windows XP »

[30 jan 2009 | Nincs vélemény | ]
Document Backup 5.1 – ingyen letölthető backup-készítő szoftver

Ennek a könnyen használható szoftvernek a segítségével automatikusan készülnek a biztosnsági másolatok a fontosabb dokumentumokról. A mentés történhet helyi- vagy hálózati merevlemezre, DVD-re, CD-re, vagy akár még FTP szerverre is.

Share

Fájlkezelő program, Windows Vista, Windows XP »

[28 jan 2009 | 1 vélemény | ]
Ingyenes fájlkezelő program – Nexusfile

Bár sokan használják az Total Commandert, azonban megfelelő laternatíva lehet a fájlkezelő alkalmazások között az ingyenes (freeware) Nexusfile nevű Windowsra írt program. A fájlok kezelése, menedzselése könnyű és gyors ezzel a programmal. Ha eddig nem használtál más programot, mint a Windows Intéző, akkor kötelező darab! Sokoldalú és okos alkalmazás, amely magyarul is tud.
Ha valaki szeretné a saját színvilágának megfelelőre állítani a programot, azt is könnyen megteheti.

Share

Rendszerfelügyelet, Windows Vista »

[17 dec 2008 | Nincs vélemény | ]
Ultimate Windows Tweaker – Vista finomhangoló ingyenes program

Az Ultimate Windows Tweaker kicsiny mérete ellenére (400KB) hatalmas tudással rendelkezik. Több, mint 130 különböző paraméter beállítását teszi lehetővé. A lehetőségeinket 7 kategória szerint csoportosították: személyreszabás (Personalization), felhasználói fiókok(User Account & UAC), rendszer és teljesítmény (System & Performance), biztonság (Security), Internet Explorer, hálózatoptimalizálás (Network Optimalization), egyéb lehetőségek (Additional Options). Külön jó pont ennek az ingyenes programnak, hogy nem kell telepíteni!

Share

Szerkesztő program, Windows Vista, Windows XP »

[17 dec 2008 | Nincs vélemény | ]
Pdf daraboló, pdf egyesítő – PDF split and merge – ingyen program

Sokszor előfordul, hogy szükségünk lenne egy pdf fájlokat egyesítő programra. Több ingyenes megoldás is létezik, mi most a PDF split and merge nevű ingyenes programot ajánljuk. Kezelése borzasztóan egyszerű, “fogd és vidd” módszerrel tudjuk a kívánt pdf-eket kiválasztva egybefűzni. Külön ki kell emelni, hogy magyar nyelven szól hozzánk ez az ingyenes program.

Share

Multimédiás program, Szerkesztő program, Windows Vista, Windows XP »

[10 dec 2008 | Nincs vélemény | ]
WavePad hangszerkesztő – ingyenes program

Ez az ingyen letölthető hangszerkesztő program egy professzionális megoldást jelent , mind Windows, mind Mac rendszereken azoknak, akik ilyen alkalmazásra van szükségük. Szerkeszthetünk vele hangot, zenét vagy készíthetünk audió felvételt is. 

Share

Adatmentő program, Windows Vista »

[5 dec 2008 | Nincs vélemény | ]
Shadow Explorer – ingyenes backup program

A Shadow Explorer egy Vistára készült ingyenes backup program. A Windows Vista Business és Home verziói árnyékmnentést végeznek a háttérben, így baj esetén vissza lehet tölteni a korábbi állapotát az állományainknak. A Shadow Explorer lehetővé teszi, hogy megnézzük a korábban elmentett tartalmat és lehetőséget ad akár az egyenkénti visszaállításra is. Egyszerűen csak ki kell választani azt az állományt melyet szeretnénk visszaállítani és az Export gombra kattintva megadni a mentés helyét.

Share

Biztonsági program, Windows Vista, Windows XP »

[28 nov 2008 | 1 vélemény | ]
Paragon Drive Backup 9 Express – ingyen program

A biztonsági mentések készítésének fontosságáról talán senkit sem kell meggyőzni. A Paragon Drive Backup 9 Express teljes verziós programmal teljes képfájl backup, mappák és egyéni fájlok biztonsági mentést készíthetünk.

Share

Karbantartó program, Napi ajanlat, Windows Vista, Windows XP »

[27 nov 2008 | Nincs vélemény | ]
nCleaner second – ingyen karbantartó program

Ez az ingyenes merevlemez karbantaró program a hagyományos registry-takarító és automatikusan induló programokat kezelő funkción kívül néhány tuningbeállítást is tartalmaz. Fontos, hogy használata előtt mindenképpen készítsünk rendszervisszaállítási pontot a Create System Restore Point opcióval, azért, hogy legyen hova visszaállítanunk a rendszert, ha valami probléma adódna a nagytakarítás során.
A program teljes verziós és otthoni felhasználásra ingyenes!

Share