Home » Archive

Ingyen program bemutató a(z) Képnézegető program kategóriában

Képnézegető program, Lapozóprogram, Napi ajanlat, Szerkesztő program, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[24 jan 2013 | Nincs vélemény | ]
Ingyen letölthető képlapozó program – Flip Image

A holnap reggel kilenc óráig ingyenesen letölthető program segítségével készíthetünk képeinkből digitális fotóalbumot, ami teljesen úgy működik, mint az igazi… Importálhatunk bele egy nagy halom képet – akár fényképezőből, akár számítógépről, szkennerről, bárhonnan – és máris kész a nagy mű, ami akár online, Flash-vetítésként is megnézhető, de elküldhetjük e-mailben is az arra érdemeseknek…

Share

Fotókorrektor, Képméretező, Képnézegető program, Képszerkesztő program, Napi ajanlat, Segédprogram, Szerkesztő program, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[26 okt 2011 | Nincs vélemény | ]
Ingyen letölthető fotókezelő program – Ashampoo Photo Commander 8

Valószínűleg ez az egyetlen program elegendő, hogy rendszerezd, szerkeszd, megoszd vagy bemutasd digitális képeidet. Sőt, ez az alkalmazás megfelel videó- és audiofájlok “kordában tartására” is! Igen, sajnos már elég kevés az idő, de holnap reggel kilencig még letölthető a teljes verzió ingyenesen!

Share

Képnézegető program, Képszerkesztő program, Napi ajanlat, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[15 júl 2011 | Nincs vélemény | ]
Photo to FlipBook – ingyen letölthető fotóalbum-készítő program

A mai ajánlatunk segítségével remek kis lapozható fotóalbumot készíthetünk meglévő fotógyűjteményünkből. Kevesebb, mint 5 perc alatt szuper online album is lehet belőle, úgy, hogy semmi flash-tudományra nincs szükség!

Share

Diavetítő program, Képnézegető program, Kiemelt, Segédprogram, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[6 dec 2010 | Nincs vélemény | ]
Ingyen letölthető diavetítés-szerkesztő program – Wondershare DVD Slideshow Builder Standard

Holnap reggel kilenc óráig ingyenesen tölthető le ez az ügyes kis program, melynek segítségével szinte komplett moziműsorrá változtathatjuk az egyszerű diavetítést. Mindenképp érdemes kipróbálni, ha másért nem, akkor azért, hogy azután jobban értékeljük az egyszerű, csendes, képekre koncentráló, hagyományos vetítést… :))

Share

Képnézegető program, Segédprogram, Windows Vista, Windows XP »

[5 okt 2009 | Nincs vélemény | ]
Ingyen letölthető képnézegető program – FastPictureViewer

Ezzel a programmal nem lesz gond a családi albumot “lapozgatni”… A szoftver segítségével a váltások gyorsak, és élethűen adja vissza a színeket is. Holnap reggel kilenc óráig ingynesen letöltve a teljes verziót, semmi akadálya nincs, hogy bárki maga is meggyőződjön róla, valóban így van-e! 😉

Share