Home » Archive

Ingyen program bemutató a(z) Mappa megjelelölő kategóriában

ikonkészítő program, Mappa megjelelölő, Napi ajanlat, Segédprogram, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[7 nov 2012 | Nincs vélemény | ]
Ingyenesen letölthető program – FolderIco 1.0

A mai program segítségével egyetlen kattintással szabhatjuk személyre az összes Window-mappa ikonját. Amellett, hogy így egy csapásra “megszínesedik a világ”, nem utolsó szempont az sem, hogy elég lesz csak rápillantani a mappa-hegyekre, és máris tudjuk majd, hogy melyiket keressük éppen… Holnap reggel 8 óráig ingyenesen le lehet tölteni a teljes verziót! Mindenkinek kötelező, aki unja a szürkeséget (vagy sárgaságot?!)!

Share

Mappa megjelelölő, Segédprogram, Szerkesztő program, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[16 nov 2010 | Nincs vélemény | ]
Ingyenesen letölthető Windows-alkalmazás – FolderIco

A mai ajánlatunk segítségével kicsit színesítheti az egyhangú windows-os sárga mappákat! 😉 Nem csak vidámabb, de átláthatóbb is lehet az eredmény, ha a színek szerint még csoportosítja is őket – már egy pillanat alatt, szín alapján is azonosíthatja majd őket! Holnap reggel kilenc óráig ingyen letölthető a program teljes verizója.

Share

Mappa megjelelölő, Segédprogram, Windows 7, Windows Vista, Windows XP »

[26 ápr 2010 | Nincs vélemény | ]
Ingyen letölthető program – Folder Marker Home 3.0

Holnap reggel kilenc óráig – igen, megint kicsit későn, bocsánat!! :pirul: – lehet ingyenesen letölteni ezt remek kis segédprogramot. Használatával könnyen rendbe szedhetjük mappáinkat akár többféle szempont alapján is (fontosság, készültségi állapot, munkafolyamat vagy a tárolt információ típusa szerint).

Share

Irodai alkalmazások, Mappa megjelelölő, Napi ajanlat, Windows Vista, Windows XP »

[19 jún 2009 | Nincs vélemény | ]
Ingyen letölthető mappajelölő program – Folder Marker Home 3.0.1

Ezzel a remek kis programmal olyan ikonokat készíthetünk a különféle mappáinkhoz, amelyek ránézésre jelzik, hogy melyik milyen kategóriába sorolható (fontosság szerint, készenléti állapot szerint, tárolt információ típusa szerint).

Share

Mappa megjelelölő, Napi ajanlat, Segédprogram, Windows Vista, Windows XP »

[19 febr 2009 | Nincs vélemény | ]
Ingyen letölthető segédprogram – Folder Marker Pro 2.1

A mai szoftvert irodai munkára terverzték, hogy megkönnyítsék, és kényelmesebbé tegyék vele a munkát. Színkódos vagy képkódos megjelöléssel kiemelhetjük a fontos mappákat, hogy a rengeteg hasonló közül pillantok alatt találjuk meg, amelyiket éppen keressük.

Share