Kezdőlap » Elemzőszoftver, Rendszerfelügyelet, Windows 7, Windows Vista, Windows XP

Rendszer diagnosztikai program – Belarc Advisor

16 november 2009 Nincs vélemény

Átlagos otthoni felhasználókkal is gyakran előfordul, hogy szeretnék megtudni milyen szoftver és hardver elemeket rejt a gépük. Sőt, ha valahogyan elveszítjük a gépünkre telepített programok licesz kódját, akkor nagyon hasznos tud lenni egy olyan program, mint az Belarc Adviso, amely képes a gépünkre telepített programok licenszeinek megjelenítésére.

Ez az otthoni felhasználóknak ingyenes freeware program, teljes körű információkat nyújt a rendszerünkre telepített programok frissítési állapotáról, megmutatja a telepített programok licensz és szériaszámait és tájékoztat a víruskeresőnk állapotáról. A használata rendkívül egyszerű, az elődleges böngészőablakban jeleníti meg a rendszerünkre jellemző adatokat.

Támogatott rendszerek: Windows 7, 2008 R2, Vista, 2008, 2003, XP, 2000, NT 4, Me, 98, és 95. Mind a 32-bites, mind a 64-bites Windows verziók.

Program letöltése: [download id=”228″]

Share

Írj egy véleményt!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.